miercuri, 9 iunie 2010

Constatari

Adevarul nu ucide niciodata si nu slabeste personalitatea.
Daca fugi de adevar nu rezolvi problemele.Pe adevar se construieste,pe minciuna se franeaza evolutia,incepand din gandire.

~Femeia~

In aceasta lume dominanta de factorul masculin,femeia refuza a mai trai asemenea unui negustor intr-o lume instelata de taine.
Femeia spune:"sa nu-ti lasi nici un vis frumos in urma.Din trecut,pastreaza doar amintirile frumoase, suport al puterii si moralitatii sentimentale.
Bunatatea femeii implica inteligenta; dreptatea ei implica vointa.Barbatii duc lipsa de asa ceva.
Femeia stie ca lumina unei stele este constiinta, miracol chiar.Stie de asemenea ca viata ei este i continuu pericol si risc, si, de aceia apeleaza la CURAJ.Stie ca viata in general nu este doar un cer senin al unei luni pline, a unui vant absent,in aceasta lume stearpa.
Femeia nu pretinde vesnicia pentru sacrificiile ei,atunci cand destinul si-a pronuntat verdictul(si impotriva verdictului sau nu exista apel) ci doar intreaba:"Destinul?..Viata?..Moartea?..Timpul?...
QUO VADIS.


~Barbatul~

La general vorbind,se crede o inteligenta superioara.
Realitatea este alta.O inteligenta superioara nu agreseaza fiinte inferioare(vis-a-vis de femeie,copii,etc).
Multi barbati uita ca zestrea personala nu poate fi modificata prin scimbarea numelui sau atribuirea unor titluri, ranguri ori alte asemenea artificii ca de exemplu: multa ignoranta, multa prefacatorie, comportamente duplicitare.Acest RAU-din barbati este ascuns dupa mastile sociale impuse de educatie si de mediul in care a crescut .
Curajul,demnitatea si libertatea se invata,iar femeia stie asta.Nu exista imposibilitate pentru demna fica a Divinitatii.Toate sunt posibile pentru ea,care invata, studiaza, cunoaste,creaza, actioneaza, din umbra timpului, din adancul infinitului,din marea creatie a Universului tata-IUBIREA-.
Barbatul este ignorant fata de toate cele mai sus zise...Sau las..Sau lenes...Sau... sau ...etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu